Всички кампании

Децата на ОУ 'Иван Вазов' гр Харманли


Основният стремеж на учителите от ОУ „Иван Вазов“ е да поставим обучението на практическа основа, като търсим съвременни методи за постигането на тази цел. В нашето училище учат близо 500 деца.

Обръщаме се към обществеността с молба да ни подкрепи при закупуването на конструктори LEGO и мини компйтри за учениците от начален и прогимназиален етап, от 1-ви до 7-ми клас. Чрез тях децата ще конструират различни устройства, а след това ще ги програмират така, че да решават проблеми от ежедневието. Учениците ще създадат уреди за измерване на температурата, нивото на светлината, влажността на почвата. Ще конструират свой собствен домашен любимец и ще се научат да се грижат за него. Ще програмират свой фитнес инструктор, който ще им помогне да се хранят здравословно и да придобият здравословни навици.

Конструкторите LEGO и Makey Makey ще се използват в часовете по различни предмети, като чрез тях учебното съдържание ще достигне до децата по един по-интересен начин и в изследователски дух.

Желанието ни е да подготвим своите ученици за професиите на бъдещето, затова ще бъдем благодарни на всеки, подкрепил нашата кауза!

Новини и коментари

Основна снимка
Светла Василева
Дарения
 448  лв.

Целева сума
 4,800  лв.
Край на кампанията
19.12.2021
Дарители
5

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: ОУ "Иван Вазов"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Кирякова  30  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Анонимен дарител  108  лв.
Анонимен дарител  200  лв.
Теодора  10  лв.

Инициатор

Основна снимка
Светла Василева

QR Code на кампанията

Децата на ОУ  'Иван Вазов' гр Харманли - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта