Всички кампании

Отново на училище!


"Отива си лятото... идва есента" се пее в любима българска песен. 

С идването на есента очакваме и първия учебен ден. Дали обучението ще бъде присъствено или онлайн, вълнението е голямо. Независимо от формата учениците ще имат нужда от нови учебници и учебни помагала, облекло, униформи и други. 

Децата очакват този ден с трепет и надежда да имат възможност да се срещат с приятелите си. Много родители очакват този ден със свито сърце и без възможност да покрият огромните разходи за подготовката на един ученик. 

В началото на учебната година организацията ни ще подкрепи 20 деца на самотни родители или деца без родители, които са настанени в Кризисния ни център. 

Двадесет деца, част от които са сменили своето населено място в бягство от насилието и търсене на спокойствие. Майките на децата получават минимални (а някои никакви) средства, които са крайно недостатъчни за покриване на разходите за униформи, нови учебници и учебни помагала, обувки, облекла.

Имаме нужда от Вашата помощ за да подготвим децата от Кризисния център за пострадали от насилие и ЦСРИ "Татяна Арсова" на Фондация "П.У.Л.С." за новата учебна година.

Средствата, с които разполагаме едва покриват текущите ни разходи за храна и пребиваване на настанените в центъра, а програмата ни за подкрепа не разполага с никакъв бюджет.

Благодарение на щедрата подкрепа на дарител, който скоро ще обявим, учебниците и учебните помагала за децата ще бъдат осигурени в пълен комплект. Набраните средства от кампанията ще бъдат използвани за закупуване на облекло, обувки идруги, които децата сами ще изберат.

Помогнете ни за да подарим едно спокойно и равнопоставено начало на новата учебна година за деца, пострадали от насилие.

Благодарим!

 

Новини и коментари

Основна снимка
Юлия Андонова
Дарения
 4,460  лв.

Целева сума
 4,400  лв.
Край на кампанията
15.10.2021
Дарители
62

Категория на кампанията : Деца в риск

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "П.У.Л.С."

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Веселина Йорданова  50  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  40  лв.

Инициатор

Основна снимка
Юлия Андонова

QR Code на кампанията

Отново на училище!  - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта