Всички кампании

Чистене 2017 Централен Балкан и ПП Българка


PLG_JWPLAYER_LOADING_THE_PLAYER

Чистенето е една високо-интензивна, високо-надморска и освежителна активност за дълбочинно прочистване на високопланинските терени, където – удивително – все още се намират отпадъци, често невидими с просто око.
Движението е в ход вече 20 години, през които обхвана по-голямата част от високо-планинските хребети из България. Освен че свали над 100 тона отпадъци, включително под формата на разпадащи се сгради, движението за почистване привлече и увлече над 2000 души и създаде общност от хора със споделени ценности за грижа и закрила на планината и природата, общност, където решенията се взимат хоризонтално, където всички участваме, както в организацията, така и в дезорганизацията.

Ето какво е осигурено от За Земята: места за свободно къмпингуване, вкусни вегетариански гозби, работни ръкавици и чУвали за боклук, други организационни дреболии и предвидени и непредвидени хубави мигове. От вас е доброволния труд, положителната мисъл, песен и събрани дърва за вечерния огън ;)

Тази година то ще се състои в Национален парк „Централен Балкан“ и ПП "Българка" от 02.09.2017 до 10.09.2017. Изданието ще бъде малко по-различно от предишните три, защото в първите дни планираме Академия с практични работилници и семинари, които ще обявим по-късно.
Маршрутът също не е напълно уточнен, засега възнамеряваме да тръгнем от Узана на 04.09 и да преминем през х. Мазалат и х. Триглав.

Повече на нашия сайт - http://bit.ly/2qBHcbN

Фейсбук събитието - https://www.facebook.com/events/1401567839908493/

Общата сума, която ни е нужна за да проведем събитието е 3500 лв., като по-голямата част от нея се използва за закупуването на храната за доброволците, които обикновено са към 100, а времетраенето на Чистенето е 7 дни.

Бихме се радвали чрез вашата помощ да съберем сумата нужна за транспорта на храната, материалите и отпадъците – 500 лв.; чували и ръкавици – 500 лв.

Благодарим!

Новини и коментари

Основна снимка
Кристиян Найденов
Дарения
 150  лв.

Целева сума
 1,000  лв.
Край на кампанията
31.08.2017
Дарители
3

Категория на кампанията : Подобряване на средата

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Екологично сдружение За Земята

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  50  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Кристиян Найденов  50  лв.

Инициатор

Основна снимка
Кристиян Найденов

QR Code на кампанията

Чистене 2017 Централен Балкан и ПП Българка - Платформата
Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта