Всички кампании

“Въпрос на избор” - книга с мисия


Често жертвите на домашно насилие не осъзнават, че са такива. Често осъзналите се жертви на домашно насилие се примиряват с положението си или не намират необходимата им сила, за да излязат от него. Често домашното насилие погубва живота на своите жертви, в преносен и в буквален смисъл.

“Въпрос на избор” е книга за домашното насилие, за примирението, за силата, за живота. Тя ще ви разкаже една история, погледната през призмата на избора. Написването на историята е повлияно от реална ситуация, а в развитията на разказите са вплетени моменти от много други реално случили се истории. Книгата е двукорична и ще прочетете разказите по необичаен начин.

“Въпрос на избор” е моето послание, с което искам да покажа на всяка жертва на домашно насилие, че има избор. Може да е труден, но го има.

Благодарение на най-прекрасния дизайнер на света, книгата вече има разкошни корици, които можете да видите в галерията към кампанията. Предстои редакция, корекция, предпечат и печат, за които имам нужда от финансова подкрепа. Необходимата сума за тираж от 300 копия е 1700 лева и искрено се надявам да ми помогнете да я съберем.

Приходите от продажбата на тиража ще бъдат дарени на Фонда в подкрепа на жени, пострадали от домашно насилие на фондация BCause.

Правейки дарение на стойност 30 лева или повече, в знак на благодарност към вашата щедрост ще получите “Въпрос на избор” след издаването ѝ.

Новини и коментари

Основна снимка
Нетка Коева
Дарения
 1,869  лв.

Целева сума
 1,700  лв.
Край на кампанията
10.06.2021
Дарители
37

Категория на кампанията : Човешки права

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация BCause, Фонд в подкрепа на жени, пострадали от домашно насилие

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Ваня Петрова  50  лв.
Нели Христова  50  лв.
Анонимен дарител  30  лв.
Елица Баракова  40  лв.
Анонимен дарител  39  лв.

Дар за дарители


Дарете 30 лв. и ще получите:
Книга "Въпрос на избор"

Общо 50 дара са осигурени.
 

Инициатор

Основна снимка
Нетка Коева

QR Code на кампанията

“Въпрос на избор” - книга с мисия - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта