Всички кампании

Благотворителен концерт за Децата на герои


Животът започна да прилича на нормален. Връщаме се в театрите, в заведенията, по стадионите. Искаме да отпразнуваме живота с организирането на благотворителен концерт „За децата на герои“.

Искаме и да ви поканим на този концерт и да помогнем на семействата на тези, които вече ги няма. За да го направим обаче имаме нужда от вашата помощ.

Имаме нужда от средства за разходите по организацията му, за да може всички приходи да отидат по сметката на Фонда За децата на герои - лекари, медици и учители, станали жертви на Ковид-19, докато ни лекуват или обучават децата ни.

Концертът е насрочен за 27. 06. 2021 г. от 19:00 ч. в столичната Борисова градина, в клуб „Маймунарника“. Сред изпълнителите са „Cool den”, „The lefties”, „The gentleman” (Никола Стоянов), „Хралупата“, „Звездолет“, „Jin Monic” и „Контрол“.

За по-малко от 2 години пандемията отне живота на милиони хора по света, сред които стотици български медици и учители. Много от тях оставиха деца, които ще растат без родителската обич и подкрепа, толкова необходими на всяко дете. Децата на фонда са на възраст от 3 до 16 години. Искаме да ни почувстват като техни по-големи братя и сестри, защото ние също сме млади хора, току що прекрачващи към зрелостта. Заедно с това започваме дарителска кампания чрез медиите и социалните мрежи в полза на фонда. Там ще оповестяваме и подкрепата ви – на всички партньори, благодетели и доброволци. Ще преведем набраните средства по сметката на Фондация „За доброто“, която учреди месечни стипендии от 500 лв. за децата на починалите в пандемията лекари, медици и учители.

Стипендиите ще се изплащат, докато всяко от децата навърши пълнолетие или завърши средното си образование – това значи, че фондът ще има нужда от подкрепата ни като общество в следващите 15 години.

Доброто е възможно, ако го предаваме нататък. Подкрепете ни в това!

Новини и коментари

Основна снимка
Габриела Жекова
Дарения
 237  лв.

Целева сума
 3,000  лв.
Край на кампанията
30.06.2021
Дарители
5

Категория на кампанията : Изберете категория

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация #За децата на герои медици и учители

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Борислава Маноилова  20  лв.
Анонимен дарител  2  лв.
Анонимен дарител  10  лв.
Слав Петков  200  лв.
Анонимен дарител  5  лв.

Инициатор

Основна снимка
Габриела Жекова

QR Code на кампанията

Благотворителен концерт за Децата на герои - Платформата
Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта