Всички кампании

Дари, за да продължим дейност. Дари, за да спасиш живот!


SOS! iCat е в беда! Моля, прочетете.

Приятели, запознати с каузата ни в помощ на бездомни котаци, всеки един от вас е нужен, точно в този миг.

Задълженията към клиниките, без чиято помощ нямаше да има щастливи истории на излекувани котаци, към днешна дата достигнаха рекордните 12,500 лв, което налага да ПРЕКРАТИМ ДЕЙНОСТ.

Този път положението е изключително тревожно за всички доброволци в iCat: дали и как ще успеем да покрием тази гигантска цифра, получила се след наложителен престой в три клиники на 16те котки, които спасихме от апартаментчето на ужасите.

От 16-те, нямаше нито една здрава котка... а някои от тях претърпяха тежки оперативни интервенции по отстраняване на полипи в ушните були, нарушаващи вестибуларната функция (черната маца от снимката), почистване на синуси изпълнени с гной, кръвопреливане, премахване на инфектирани очи и 10-сантиметрова киста на една от некастрираните котки, която бе пред спукване, обърнати клепачи, нараняващи окото, лечение на коктейл от вируси (калици, ринотрахит, херпес и инфекциозна анемия), тестове за други заболявания и кръвни картини, ехографии, рентгенографии, магнитен резонанс, обезпаразитяване, кастрации и...лечение на ушна краста на всички 16. Все нужни изследвания, за правилна диагностика и съответно...правилно лечение.

Не сме никак сигурни, дали ще успеем да погасим сумата, която е нужна за да закрепим положението, но ни се иска да знаем, че вие, приятели сте с нас, че можете да се обедините в тази кауза заедно с нас, неколцина доброволци, и че все още подкрепяте и вярвате в това, което правим.

Иска ни се да знаем, че подкрепяте тях - котешките супергерои от iСat, преживели какво ли не.

Без Вашата помощ, каузата и всички подслонени котаци са обречени, защото не можем да предложим лечение на ни една котка повече, а с това 38те котаци в приюта също са застрашени и лишени от лекарска помощ.

Приятели, мoля, не ни изоставяйте. Помогнете ни с мъничко, за да изплуваме от тази трудност час по-скоро.Историята на 16-те героя прочетете тук https://tinyurl.com/cday6cjp

Новини и коментари

Основна снимка
iCat Rescue
Дарения
 25  лв.

Целева сума
 12,500  лв.
Край на кампанията
31.05.2021
Дарители
1

Категория на кампанията : Природа / животни

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: iCat Rescue

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  25  лв.

Инициатор

Основна снимка
iCat Rescue

QR Code на кампанията

Дари, за да продължим дейност. Дари, за да спасиш живот! - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта