Всички кампании

Предизвикателството на супергероите


Герой, супергерой, свръхчовек … Не знаем дали има такава градация и не всички сред нас са почитатели на комикси. Но всички знаем, че в геройството и неговите превъзходни форми най-важното е грижата за беззащитните и нуждаещите се от помощ.

Супергероите от фондация „Сийдър“ са изправени пред ново предизвикателство - да съберат 7000 лева за летни лагери, игри и приключения за 30 деца и младежи в неравностойно положение. Включете се и дарете, а в знак на благодарност, част от служителите на фондацията ще ознаменуват успеха си с изкачване на връх Ботев, облечени в супергеройски дрехи.

Освен че ще предизвикаме себе си, искаме да отдадем почит на нашите колеги, работещи в центровете от семеен тип, които са неотлъчно до децата и младежите в това трудно време - те са истинските супергерои. Да се грижиш всеотдайно за деца и младежи в неравностойно положение е суперсила, за която дори Супермен би завидял.

Ние осигуряваме сигурна среда и качествена грижа за деца и младежи с тежки и множествени увреждания, както и без родителска грижа. Добавяме важни терапевтични и занимателно-образователни дейности, за да гарантираме, че всяко едно дете ще расте щастливо и ще развива потенциала си. Летните лагери, редовните специализирани терапии, индивидуалния подход в заниманията и грижата са част от широкия спектър от дейности, които осигуряваме на живеещите в нашите центрове деца и младежи.

През отминалата година социалната изолация и дистанция доведе до сериозно намаляване на тези важни елементи от работата ни. Тази година искаме да осигурим възможност за пълноценна почивка сред природата на децата и младежите, за които се грижим.

За нас: Фондация „Сийдър“ е българска неправителствена организация с 16-годишен опит в социалната сфера. Управляваме 9 социални услуги и допринасяме за положителна промяна в живота на над 3000 деца в неравностойно положение в България.

Новини и коментари

Основна снимка
Iva Hadzhiyska
Дарения
 1,660  лв.

Целева сума
 7,000  лв.
Край на кампанията
13.07.2021
Дарители
15

Категория на кампанията : Деца в риск

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "Сийдър"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Екатерина Петкова и Александра Делчева  80  лв.
Polina  50  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Анонимен дарител  40  лв.
Анонимен дарител  50  лв.

Инициатор

Основна снимка
Iva Hadzhiyska

QR Code на кампанията

Предизвикателството на супергероите - Платформата
Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта