Всички кампании

Предизвикателството на супергероите


Герой, супергерой, свръхчовек … Не знаем дали има такава градация и не всички сред нас са почитатели на комикси. Но всички знаем, че в геройството и неговите превъзходни форми най-важното е грижата за беззащитните и нуждаещите се от помощ.

Супергероите от фондация „Сийдър“ са изправени пред ново предизвикателство - да съберат 7000 лева за летни лагери, игри и приключения за 30 деца и младежи в неравностойно положение. Включете се и дарете, а в знак на благодарност, част от служителите на фондацията ще ознаменуват успеха си с изкачване на връх Ботев, облечени в супергеройски дрехи.

Освен че ще предизвикаме себе си, искаме да отдадем почит на нашите колеги, работещи в центровете от семеен тип, които са неотлъчно до децата и младежите в това трудно време - те са истинските супергерои. Да се грижиш всеотдайно за деца и младежи в неравностойно положение е суперсила, за която дори Супермен би завидял.

Ние осигуряваме сигурна среда и качествена грижа за деца и младежи с тежки и множествени увреждания, както и без родителска грижа. Добавяме важни терапевтични и занимателно-образователни дейности, за да гарантираме, че всяко едно дете ще расте щастливо и ще развива потенциала си. Летните лагери, редовните специализирани терапии, индивидуалния подход в заниманията и грижата са част от широкия спектър от дейности, които осигуряваме на живеещите в нашите центрове деца и младежи.

През отминалата година социалната изолация и дистанция доведе до сериозно намаляване на тези важни елементи от работата ни. Тази година искаме да осигурим възможност за пълноценна почивка сред природата на децата и младежите, за които се грижим.

За нас: Фондация „Сийдър“ е българска неправителствена организация с 16-годишен опит в социалната сфера. Управляваме 9 социални услуги и допринасяме за положителна промяна в живота на над 3000 деца в неравностойно положение в България.

Новини и коментари

Основна снимка
Iva Hadzhiyska
Дарения
 4,246  лв.

Целева сума
 7,000  лв.
Край на кампанията
12.08.2021
Дарители
28

Категория на кампанията : Деца в риск

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "Сийдър"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Антон Груев  40  лв.
Анонимен дарител  60  лв.
Анонимен дарител  30  лв.
Нели Георова  5  лв.
Анонимен дарител  1,000  лв.

Инициатор

Основна снимка
Iva Hadzhiyska

QR Code на кампанията

Предизвикателството на супергероите - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта