Всички кампании

Подарък за хижите в България


Здравейте, приятели на планините!

Eкипът на БОХО™ (сдружение Българска Организация на Хижите с Обсервация ) се обръщаме към планинарското съсловие в България.

За да можем да продължим да обoурдваме нови хижи с интернет, уебкамери и метеорологични станции, се нуждаем от Вашата финансова подкрепа.

Може би не всички от Вас знаят, но досега сдружението ни няма никакви приходи от самият уебсайт или от другаде и само безвъзмездните дарения на хора, споделящи нашата кауза ни тласкат да продължаваме да предоставяме картината от уебкамерите със свободен достъп на уебсайта www.huts.bg

Разходите по поддръжката на оборудването по хижите, трафика и уебсайта вече са повече от нашите възможности и въпреки че ние влагаме своето време и труд про-боно, не успяваме да посрещнем всички предизвикателства сами.

Обръщаме се още веднъж се към всички Вас, които ни подкрепяте, за да можем с общи сили да продължаваме да развиваме проекта на "Българска Организация на Хижите с Обсервация" и да добавяме нови уебкамери из планините.

И най-малкото Ваше дарение ще ни бъде от голяма полза, за да развиваме проекта и да следваме каузата си, която е да оборудваме хижи и заслони в България с интернет, онлaйн метеорологични станции и уеб камери, за да могат туристите да се информират предварително за метеорологичната обстановка в планините и да разчитат на правилна и актуална прогноза за времето.


Благодарим Ви за покрепата!

/Екипът на БОХО™/

Новини и коментари

Основна снимка
Българска Организация на Хижите с Обсервация
Дарения
 305  лв.

Целева сума
 3,000  лв.
Край на кампанията
28.12.2021
Дарители
5

Категория на кампанията : Подобряване на средата

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Българска Организация на Хижите с Обсервация

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Пламен Танов  100  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Петър Божков  80  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Denis Georgiev  55  лв.

Инициатор

Основна снимка
Българска Организация на Хижите с Обсервация

QR Code на кампанията

Подарък за хижите в България - Платформата
Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта