Всички кампании

За Сливен от София (и не само) 2021


Аз съм Елица и съм родена в Сливен. Сиреч сливенските каузи ме вълнуват по кръвна линия и затова преди пет години създадох групата Сливналии в София.

През миналата 2020 година групата дари за Професионалната гимназия по икономика, на семейството на починалата д-р Иванова и помогна на Окръжна болница да получи други дарения.

Тази година искаме да направим дарения на повече каузи, свързани с образованието, талантите и изявата на сливенските деца. Имаме недовършени проекти в IV-то училище и в Икономическата гимназия, очаквайте повече информация скоро! Планираме догодина да възобновим и Фестивала "Сливен в София"!

Аз съм Елица и съм родена в Сливен. Не живея там и нещо от него постоянно ми липсва. Дали родителите, учителите, старите кестени, Карандила и милинките, липсват ми. Знам, че приятели и съвсем непознати хора чувстват същото… Иска ми се изговарянето на спомени и въздишките по детството да имат и по-полезна цел: да помагаме. Един на друг и на „града си”.

Ние не сме малко и днес имаме страхотни професии, Ние сме подкрепата, която можем да дадем, поне на децата. Днес на талантливите, утре - за да бъдат знаещи, умели и активно мислещи – също като нас! Може би вие имате друга и по-добра идея за помагане – добре е дошла!

Новини и коментари

Основна снимка
Елица Баракова
Дарения
 140  лв.

Целева сума
 2,000  лв.
Край на кампанията
21.12.2021
Дарители
3

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: Неформална група

Даренията ще получи: Група Сливен в София чрез Фондация BCause

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  20  лв.
Феликс и Иван  60  лв.
Todor Slavov  60  лв.

Инициатор

Основна снимка
Елица Баракова

QR Code на кампанията

За Сливен от София (и не само) 2021 - Платформата
Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта