Всички кампании

Абитуриентски бал за Джули и Вики


Социалната Чайна дава първа работа и менторска подкрепа на деца, израснали без родителска грижа и такива от рискова семейна среда. 

Всички младежи са ни еднакво важни, но две от нашите момичета тази година имат особен повод да бъдат красиви и горди от себе си! 

Джули и Вики са абитуриентки. Искаме да ги зарадваме с бал като на всички останали младежи, за да се почувстват специални и незабравими в балната си вечер. 

Ето и кои са те и за какво мечтаят...

Джули е част от екипa на Социалната чайна от февруари 2020 г. и до днес успя да постави няколко рекорда в екипа ни. Тя е първото момиче, възползвала се два пъти от стипендия за отличен успех, изключително бързо премина от най-ниското стъпало в работната ни йерархия към кандидат за отговорник търговска зала и стана служител на месеца с лекота. През това време посещава уроци по биология, шофьорски курсове, онлайн семинари, обучение за финансова грамотност и разбира се работи на пълен работен ден. Живее самостоятелно на квартира и се справя със всякакви житейски ситуации уверено и зряло. Тази година й предстои да завърши III ПМГ "Академик Методий" и класът й си мечтае за традиционен бал, въпреки всички предизвикателства - нощувка в хотел хубава вечеря и забавления.

Вики е едно от най- новите попълнения в екипа ни, заедно сме от ноевмри 2020. В началото плахо, но днес все по-уверено тя не само взема активно участие в екипните ни дейности, но проявява инициативност и желание за развитие. Включва се в обучения за финансова грамотност, писане на автобиогафии, английски език. Личната й менторка не спира да хвали прилежноста и отдаденоста й към поставените задачи за личностно развитие. Тази година на нея също й предстои да завърши средното си образование в СУ "Димчо Дебелянов", също като Джули отдавна си представя роклята, прическата, грима и всички други вълнения покрай балната вечер.

Помогнете ни да ги зарадваме! 

Екипът на Чайната

Новини и коментари

Основна снимка
Десислава Джипова
Дарения
 2,110  лв.

Целева сума
 2,000  лв.
Край на кампанията
24.04.2021
Дарители
23

Категория на кампанията : Деца в риск

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Сдружение Идеа

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  50  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  30  лв.
Кристина Стоянова  30  лв.

Инициатор

Основна снимка
Десислава Джипова

QR Code на кампанията

Абитуриентски бал за Джули и Вики - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта