Всички кампании

Моето сърце е съпричастно, What about Yours?


Моето сърце е съпричастно, What about Yours? e спортен празник за малки и големи, който се провежда ежегодно седем години подред в гр. Пловдив. Инициативата води своето начало от град Кьолн, където се инициира от българката Ангелина Маркова, в подкрепа на локална кауза. Впоследствие мероприятието придобива интернационален характер, като бива пренесена в няколко града в България. В Пловдив - в родния град на инициаторката, Моето сърце е съпричастно, What about Yours? се провежда благодарение на помощта на доброволците от АСМ - Асоциацията на студентите-медици и приятели.

Целта на мероприятието, разпознаваемо в досегашния му формат е забавление и спорт за малки и големи като същевременно насочваме внимание към избрана кауза, която успваме да подкрепим чрез доброволни дарения в запечатана дарителска кутия. В последните години набираме средства за осигуряване на болничен арт терапевт и художествени материали в Клиника по детска онкохематология към УМБАЛ “Свети Георги” в град Пловдив. 

В осмата поредна година, решихме да пропуснем срещите ни на живо, макар и толкова приятни и забавни, тъй като те достигат до 200 души. Въпреки това желанието да продължим да подкрепяме каузата ни остава. Събрахме се екипът от доброволци, помислихме и обсъдихме как чрез съвместни усилия и налични ресурси да превърнем инициативата ни в дигитален формат с подбрано съдържание. По този начин ще успеем да достигнем до тези, които биха подкрепили формата и каузата за арт терапия за деца с онкохематологични заболявания. А линкът в Платформата.бг се превръща в заместител на нашата дарителска кутия. На страницата ни във Фейсбук ще можете да откриете как спортният празник се превърна в дигитална инициатива и да проследите специално подготвените материали за Вас - тези, които ни подкрепят. Ще публикуваме редовно постове, очаквайте изненади!

А как си представяме подкрепата: последвайте ни, харесайте ни, споделете и коментирайте нашите постове. А ако решите - с радост ще приемем и вашето дарение.

Очакваме ви на: https://www.facebook.com/whataboutyourheart

Новини и коментари

Основна снимка
Ангелина Маркова
Дарения
 410  лв.

Целева сума
 1,500  лв.
Край на кампанията
30.03.2021
Дарители
6

Категория на кампанията : Лечение / рехабилитация

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация 'Артон'

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Виктория Saksanova  50  лв.
Леон Анави  50  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Елена Филипова  40  лв.
Петър Василев Петров  50  лв.

Инициатор

Основна снимка
Ангелина Маркова

QR Code на кампанията

Моето сърце е съпричастно, What about Yours? - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта