Всички кампании

Моето сърце е съпричастно, What about Yours?


Моето сърце е съпричастно, What about Yours? e спортен празник за малки и големи, който се провежда ежегодно седем години подред в гр. Пловдив. Инициативата води своето начало от град Кьолн, където се инициира от българката Ангелина Маркова, в подкрепа на локална кауза. Впоследствие мероприятието придобива интернационален характер, като бива пренесена в няколко града в България. В Пловдив - в родния град на инициаторката, Моето сърце е съпричастно, What about Yours? се провежда благодарение на помощта на доброволците от АСМ - Асоциацията на студентите-медици и приятели.

Целта на мероприятието, разпознаваемо в досегашния му формат е забавление и спорт за малки и големи като същевременно насочваме внимание към избрана кауза, която успваме да подкрепим чрез доброволни дарения в запечатана дарителска кутия. В последните години набираме средства за осигуряване на болничен арт терапевт и художествени материали в Клиника по детска онкохематология към УМБАЛ “Свети Георги” в град Пловдив. 

В осмата поредна година, решихме да пропуснем срещите ни на живо, макар и толкова приятни и забавни, тъй като те достигат до 200 души. Въпреки това желанието да продължим да подкрепяме каузата ни остава. Събрахме се екипът от доброволци, помислихме и обсъдихме как чрез съвместни усилия и налични ресурси да превърнем инициативата ни в дигитален формат с подбрано съдържание. По този начин ще успеем да достигнем до тези, които биха подкрепили формата и каузата за арт терапия за деца с онкохематологични заболявания. А линкът в Платформата.бг се превръща в заместител на нашата дарителска кутия. На страницата ни във Фейсбук ще можете да откриете как спортният празник се превърна в дигитална инициатива и да проследите специално подготвените материали за Вас - тези, които ни подкрепят. Ще публикуваме редовно постове, очаквайте изненади!

А как си представяме подкрепата: последвайте ни, харесайте ни, споделете и коментирайте нашите постове. А ако решите - с радост ще приемем и вашето дарение.

Очакваме ви на: https://www.facebook.com/whataboutyourheart

Новини и коментари

Основна снимка
Ангелина Маркова
Дарения
 90  лв.

Целева сума
 1,500  лв.
Край на кампанията
30.03.2021
Дарители
1

Категория на кампанията : Лечение / рехабилитация

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация 'Артон'

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  90  лв.

Инициатор

Основна снимка
Ангелина Маркова

QR Code на кампанията

Моето сърце е съпричастно, What about Yours? - Платформата
Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта