L_1545294348_elena-stefanova-w_1511790250.jpg

Стипендиантската програма "Готови за успех" подкрепя отлични ученици в 12 клас и студенти от бакалавърска степен в държавни университети, загубили единия или двамата си родители.
За тринадесета поредна година оказваме подкрепа ученици и студенти – отличници, загубили единия или и двамата си родители, за да продължат образованието си чрез стипендиантската програма „Готови за успех”.

Децата, останали без родители, рядко имат финансова възможност да продължат образованието си - за да оцелеят са принудени да работят. Почти половината от приетите студенти без родители отпадат в процеса на обучение поради липса на финансови възможности.

За изминалите 12 учебни години раздадохме 1250 стипендии - общата им стойност надхвърля 1 900 000 лв. Нашите стипендианти се обучават в престижни университети и специалности в България, те са мотивирани, целенасочени и активни. Чрез тази програма те не само имат възможност да продължат образованието си, но и да получат подкрепа за старт в кариерата и да се запознаят с водещи работодатели.

Стипендиите набираме изцяло от дарения – от хора и компании, които подкрепят тези млади хора в усилията им да завършат образованието си. Годишно студентите получават 2000 лева, а учениците в 12-ти клас – 1000 лв. За тях тази подкрепа е много повече от пари, тя е знак за одобрение и подкрепа от обществото за направения от тях избор - да успеят с лични усилия.
Помогнете ни да подкрепим повече млади хора, които са избрали образованието за свой път към успеха.

Брой редовни дарители

Брой дарители онлайн: 2
Брой дарители по ведомост: 134

Направете дарение за Стипендиантска програма 'Готови за успех'

Disable donation

Причина: Campaign expired
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта