L_1545294348_elena-stefanova-w_1511790250.jpg

Стипендиантската програма "Готови за успех" подкрепя отлични ученици в 12 клас и студенти от бакалавърска степен в държавни университети, загубили единия или двамата си родители.
За тринадесета поредна година оказваме подкрепа ученици и студенти – отличници, загубили единия или и двамата си родители, за да продължат образованието си чрез стипендиантската програма „Готови за успех”.

Децата, останали без родители, рядко имат финансова възможност да продължат образованието си - за да оцелеят са принудени да работят. Почти половината от приетите студенти без родители отпадат в процеса на обучение поради липса на финансови възможности.

За изминалите 12 учебни години раздадохме 1250 стипендии - общата им стойност надхвърля 1 900 000 лв. Нашите стипендианти се обучават в престижни университети и специалности в България, те са мотивирани, целенасочени и активни. Чрез тази програма те не само имат възможност да продължат образованието си, но и да получат подкрепа за старт в кариерата и да се запознаят с водещи работодатели.

Стипендиите набираме изцяло от дарения – от хора и компании, които подкрепят тези млади хора в усилията им да завършат образованието си. Годишно студентите получават 2000 лева, а учениците в 12-ти клас – 1000 лв. За тях тази подкрепа е много повече от пари, тя е знак за одобрение и подкрепа от обществото за направения от тях избор - да успеят с лични усилия.
Помогнете ни да подкрепим повече млади хора, които са избрали образованието за свой път към успеха.

Брой редовни дарители

Брой дарители онлайн: 2
Брой дарители по ведомост: 134

Направете дарение за Стипендиантска програма 'Готови за успех'

Форма за онлайн дарение

Нов потребител? Моля, регистрирайте се

Информация за профила

Пропусни стъпката за идентификация

Дарител

Готови за успех

Информация за дарението

лв
Credit Card / Paypal
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!