endava-logo__600x249.png

Endava is a leading next-generation technology services provider and helps accelerate disruption by delivering rapid evolution to enterprises. The company has 20 years expertise in software and technology services for some of the world's leading brands in Finance, Insurance, Telco, Media and Retail. Endava has more than 6000 employees located in offices in North America and Western Europe and delivery centers in Romania, Moldova, Bulgaria, Serbia, North Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela, and Colombia.

www.endava.com

Endava в подкрепа на “Училище без граници”

2 декември 2020 - 2 януари 2021

Фондация BCause е официален партньор на инициативата и даряването става чрез Платформата.бг / www.platformata.bg

Скъпи колеги,

В България средно на година от рак се разболяват между 150 и 200 деца на възраст от 0 до 18 години. Лечение се практикува в три клиники (в София, Пловдив и Варна) като продължителността на лечението може да варира от 6 месеца до 3 години и повече. До края на 2016г. в страната са оперирали и 4 болнични училища, които обаче се закриват в следствие на новия закон за училищното образование.

От 2014 насам, Сдружение “Деца с онкохематологични заболявания” /СДОХЗ/ има програма за дистанционно обучение на болните деца посредством виртуални класни стаи като по-малките са посещавани и от учители.

В настоящата ситуация, всички деца трябва да преминат на индивидуална форма на онлайн обучение като всичко това се изддържа благодарение на помощ от частни лица и фирми. В тази връзка, както и поради повишената нужда от достъп до изцяло онлайн обучение, Сдружението има нужда от финансова подкрепа за закупуване на 20 броя лицензи за онлайн платформата Уча.се за идната 2021.

little-girl-starting-online-lessons_23-2148755251.jpg

Затова, в сътрудничество с фондация BCause, ви приканваме да подкрепите специалната кампания „Endava в подкрепа на Училище без граници“ като направите свое дарение.

Поставената цел е 3000 лева, но дори и да не я достигнем, при всички положения със събраните средства ще можем да бъдем полезни за децата и техните образователни нужди!

Даренията си можете да направите като последвате линка по-долу.

Подробна информация за Сдруженето можете да намерите тук: http://www.decaohz.org

Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта