Всички кампании

Да създадем нов дом за котаците от Айкет Рескю


Приятели, 32 спасени котака имат две седмици за да бъдат преместени от единственият дом, който в момента имат. Те и ние се нуждаем СПЕШНО от вашата подкрепа!

Подслонът, който обитаваха спасените от пет години насам котаци, бе обявен за продан и това наложи да потърсим спешно друго място, за да ги преместим.

След 20 дни денонощно търсене, безброй подводни камъни и предизвикателства, моменти на отчаяние, че няма да успеем навреме, куп откази от собственици с погрешна представа, да отдадат под наем помещенията си за нужната ни цел, а именно да има котета в помещението им, макар и да поддържаме по-чисто и от болница, най-сетне открихме бъдещият дом за тях и сме супер радостни, че усилията ни донесоха желаният резултат! Че успяхме, въпреки мнението на мнозина, че няма да успеем!

С това обаче, съвсем не се изчерпват предизвикателствата, с които трябва да се сборим за краткият срок, с който разполагаме за да се преместим....

Новото място ще бъде цели ДВА пъти по-голямо от сегашното, съответно ще е и по-хладно.
Мястото има своите минуси, но има и своите плюсове: само си представете преследването на лазера в безкраааайно голямо пространство - колкото повече фитнес, толкова повече и прайват спейс за котаците; обещаваме редовни лайвчета! <3

 За да пригодим новото помещение за целите на организацията и да създадем уютен дом за котаците, които ще го обитават, докато си търсят осиновители, са ни нужни 4000лв за да закупим отопление, материал за мебели - намислили сме огромни катерушки и други котешки скривалища, които сами ще изработим, за облицовка на пода, за да не им е студено през зимата, тъй като е полупартерно помещение, пригодяване на нова мивка и кухненски пособия, както и обурудване за ежедневната хигиенизация.

Имаме ДВЕ седмици, за да съберем средствата, приятели. Това означава още две-три в най-лошият вариант, в които да се справим с всички ремонтни дейности и максимум до края на м. Ноември да преместим всички котаци от старото убежище, за да го освободим, както е и договорката със собственика.

С общи усилия и капка помощ от всеки, заедно приятели, знаем, че бихме се справили в този напрегнат момент, от който зависят 32 живота.
Моля помогнете ни да съберем нужната сума, за да пригодим новият дом на котацте от Айкет Рескю. <3
Новини и коментари

Основна снимка
Елена Тимурян
Дарения
 3,940  лв.

Целева сума
 4,000  лв.
Край на кампанията
29.10.2020
Дарители
46

Категория на кампанията : Природа / животни

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация Айкет Рескю

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Лиляна Янакиева  100  лв.
Matilda Nikolova  10  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Ния Дончева  15  лв.

Инициатор

Основна снимка
Елена Тимурян

QR Code на кампанията

Да създадем нов дом за котаците от Айкет Рескю - Платформата
Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта