Всички кампании

Ментор за всеки ученик!


ABLE Mentor вече 6 години подкрепя ученици в гимназиален курс да развиват потенциала си. 6 години означават неспирна работа на доброволци, благодарение на които имаме 12 реализирани сезона в 12 града и сме се докоснали до над 1500 участници.

Наш приоритет е да направим възможността ученици да работят с ментор достъпна за всеки в България, за да получат подкрепа в кариерния им избор след завършване на гимназия. Затова стартирахме първата подобна за България онлайн програма за менторство. В първото ѝ издание се включиха ученици от всички краища на България – Пловдив, Кюстендил, Бургас, Русе, Сливен, село Галиче, както и ментори от София, Копенхаген, Милано и Дъблин. Сезонът е с продължителност 3 месеца и се провежда в онлайн среда с помощта на технически средства. Екип от на тридесет доброволци осъществява и координира 10 уебинара, в рамките на които се провеждат обучения за менторство, презентационни умения, поставяне на приоритетни цели в живота и кариерно ориентиране, провеждани от водещи професионалисти. Всеки сезон завършва с видео презентации от участниците, които представят работата си по време на програмата.

За реализирането на следващ сезон в онлайн формат имаме нужда от финансова подкрепа в размер на 4000 лв. Средствата ще помогнат за провеждане на кампания за набиране на участници и техническо обезпечаване. В него ще участват нови 30 ученици, които ще получат насоки за кариерния си избор от своите ментори.

Новини и коментари

Основна снимка
Николай Николов
Дарения
 1,340  лв.

Целева сума
 4,000  лв.
Край на кампанията
27.05.2020
Дарители
14

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Асоциация на българските лидери и предприемачи

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Виолета Йовчева  150  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Тодор Попов  40  лв.
Yavor Stoychev  200  лв.
Анонимен дарител  20  лв.

Инициатор

Основна снимка
Николай Николов

QR Code на кампанията

Ментор за всеки ученик! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта