Всички кампании

Ремонт на инфекциозно отделение в Пловдив


Единствената инфекциозна клиника в Южна България, която има необходимите условия, е в ужасяващо състояние. Знаят го не само пловдивчани, знаят го всички, отдавна. Непростимо е, но е факт, грозен и опасен. Персоналът работи в тези условия всеки ден, всеки ден с инфекциозно болни, опасни здравословно, а често и чисто човешки. За какви възнаграждения, знаете. Докога ще издържат? Докога ще се намират желаещи? Докога ще търпим и ще се молим да не ни се налага да лежим там? Докога ще чакаме някой друг, който бил длъжен?

Тази кампания е за ремонт на Чревни инфекции в Инфекциозна клиника към УМБАЛ "Свети Георги" Пловдив. Едно отделение, защото трябва да се започне някак. Не че цялата болница не плаче за ремонт. Просто в това отделение най-често има деца. Затова го избрахме. С надеждата, че така ще привлечем внимание, че може би ще се размърдат нещата и промяната ще бъде по-голяма. Защото заедно можем да ремонтираме това отделение. Заедно можем всичко.

Стартираме с желание да съберем 20 000 лв., но в процеса на кампанията ще актуализираме сумата. Ремонтът тепърва започва, ще ви държим в течение на всички разходи и дарения.

Средствата се набират от Фондаци BCause, а решения за избор на доставчици се взимат от инициативен комитет от доброволците на кампанията.

Основна снимка
Веселина Йорданова
Дарения
 5,265  лв.

Целева сума
 20,000  лв.
Край на кампанията
01.02.2020
Дарители
70

Категория на кампанията : Лечение / рехабилитация

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: BCause

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Dlagmanov  30  лв.
Анонимен дарител  20  лв.

QR Code на кампанията

Ремонт на инфекциозно отделение в Пловдив  - Платформата
Платформата.бг © 2019. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!