БОХО - Българска Организация на Хижите с Обсервация

boho.jpg

 

Здравейте, приятели на планините!

Eкипът на БОХО™ (сдружение Българска Организация на Хижите с Обсервация ) се обръщаме към планинарското съсловие в България с апел. За да можем да продължим да оборудваме нови хижи с интернет, уебкамери и метеорологични станции, се нуждаем от Вашата финансова подкрепа.

Може би не всички от Вас знаят, но до сега сдружението ни няма никакви приходи от самият уебсайт или от другаде и само безвъзмездните дарения на хора, споделящи нашата кауза ни тласкат да продължаваме да предоставяме картината от уебкамерите със свободен достъп на уебсайта www.huts.bg.

За съжаление, разходите по поддръжката на оборудването по хижите, трафика и уебсайта вече са повече от нашите възможности и въпреки че ние влагаме своето време и труд про-боно, не успяваме да посрещнем всички предизвикателства сами.

Обръщаме се към всички Вас, които ни подкрепяте още веднъж, за да можем с общи сили да продължаваме да развиваме проекта на "Българска Организация на Хижите с Обсервация" и да добавяме нови уебкамери из планините. И най-малкото Ваше дарение ще ни бъде от голяма полза, за да развиваме проекта и да следваме каузата си, която е да оборудваме хижи и заслони в България с интернет, онлaйн метеорологични станции и уеб камери, за да могат туристите да се информират предварително за метеорологичната обстановка в планините и да разчитат на правилна и актуална прогноза за времето.

Благодарим Ви за покрепата!

Екипът на БОХО™ 

 

Брой редовни дарители

 

Брой дарители онлайн: 0
Брой дарители по ведомост: 0

 

 

 

Направете дарение за БОХО

Форма за онлайн дарение

Имате профил? Моля, влезте в сайта

Нов потребител? Моля, регистрирайте се

Искам да даря без регистрация в сайта

Дарител

Информация за дарението

лв
Credit Card / Paypal
Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта