vmware_logo_wht_rgb_72dpi__465x162.jpg

VMware streamlines the journey for organizations to become digital businesses that deliver better experiences to their customers and empower employees to do their best work. Our software spans compute, cloud, networking and security, and digital workspace.

website: www.vmware.com

Колеги, нека да обедним усилия, включвайки се в кампания #ЗаДоброто. Даренията можете да правите през страницата на Платформата.бг, а сумата да удвоите като:

  1. Поискате серфикат за дарение от фондация BCause (инициатор на тази кампания) чрез имейл: office@bcause.bg
  2. Подадете matching gift request през Brightfunds платформата

    Напомняме ви, че VMware Foundation увеличава сумата за удвояване: VMware Foundation doubled the Matching Gift limit for 2020 from $3,141.59 to $6,283.18 per VMware person for all eligible nonprofits.

BCause Foundation is the official charity partner of the event, and donations are processed via www.platformata.bg

VMware's campaign with Platformata.bg

March 17 2020 - May 1 2020

front-view-doctor-holding-torn-paper-with-coronavirus_23-2148450254__626x447.jpg

VMware и #ЗАДОБРОТО - заедно срещу COVID-19 в България

Здравейте, приятели! Днес повече от всякога се надяваме да сте здрави, четейки това. Решихме обаче, към надеждата да прибавим и действия. Както знаете, Световната здравна организация обяви пандемия. Очакваме обстановката в страната, свързана с разпространението на COVID да продължи да се променя бързо. Следим реакциите в България, но и чуваме и виждаме обезпокояващи сигнали от други страни, които се борят с вируса. Ние от Проект #задоброто не можем да стоим и да чакаме. Много хора разпространяват полезна информация и ни помагат да осмислим ситуацията. Още повече хора искат да помагат, дарявайки. Вярваме, че в криза най-ярко си проличава колко важно е обществото за оцеляване на държавата. Тревожното очакване и безпомощността, паниката и неизвестността са толкова опасни, колкото и глобалната заплаха от вируса.Затова - Проект #задоброто, подкрепени от Фондация Бикоуз, стартираме кампания за справяне със спешни нужди при кризата COVID-19 в България. Ние сме доброволци и дарители. Вярваме, че към нас ще се присъединят още и още добротворци, които също се питат как да помогнат, за да бъде преодоляна заплахата.

Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта