telus_2017_int_en_vert_rgb.jpg

TELUS International Europe е водещ доставчик в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 14 500 служители на територията на 28 центъра в Австрия, Босна и Херцеговина, България, Германия, Ирландия, Испания, Латвия, Полша, Румъния, Словакия, Турция, Франция, Швейцария. Компанията предлага на своите глобални клиенти дигитални решения, ИТ услуги, модериране на съдържание и иновативно клиентско обслужване на над 50 езика.

www.telusinternational.com

TELUS Дни на подкрепа 2020

1 декември 2020 - 31 декември 2020

За седма поредна година TELUS International Europe стартира благотворителната програма TELUS Дни на подкрепа, в която традиционно се включват служители на компанията, заедно с техните семейства и приятели.

Проектите, в които се включват служителите на TELUS International в България, са общо 6, в партньорство с 5 фондации. Дейностите на тазгодишното издание на инициативата са изцяло съобразени с епидемиологичната обстановка, като вместо едно голямо събитие, организаторите са заложили на по-малки инициативи, които могат да бъдат подкрепени и чрез работа в домашни условия. С новия формат компанията цели да покаже, че корпоративното доброволчество може да продължи дори в новите условия, в които се намираме.

TELUS International Europe в България подкрепи петте фондации допълнително с 2 000 лева всяка една от тях. Ти също можеш да се включиш!

Фондация BCause е официален партньор на инициативата и даряването става чрез Платформата.бг / www.platformata.bg

Image

TELUS International Europe в България подкрепя 5 каузи. Включи се и ти!

Финансовата помощ е част от доброволческата програма TELUS Дни на подкрепа

l_1606737747_light_for_life_1.jpg

Кинезитерапия за хора с тежки физически увреждания

Фондация „Светлина за живот“ е подкрепена с 2 проекта на компанията. Единият от тях, носещ същото име, помогна на 57 души, страдащи от тежки неврологични проблеми. Хората с подобни заболявания имат нужда от специална храна, която невинаги може да бъде набавена от техните семейства. Доброволците предоставиха на тези семейства пакети с необходимата храна, съобразена със специфичните нужди на всеки пациент. „Пазаруваме заедно“ е вторият проект, в който се включиха служителите, които придружиха 23 деца от семейства с болен родител в затруднена финансова ситуация. Доброволците им помогнаха в избора на необходими дрехи, обувки или спортни принадлежности. Разбери повече как може да станеш съпричастен с каузата на фондация „Светлина за живот“ и да ги подкрепиш.

l_1606737075_for_our_children_1.jpg

Подкрепа за най-уязвимите деца и семейства

Проектът „За нашите деца“ на едноименната фондация подкрепи 50 деца от непривилегировани семейства, които получиха пакети с храни и необходими продукти за бебета, покриващи нуждите за около 3 месеца, отново с помощта на доброволци на компания. Разбери повече за работата на фондация „За нашите деца“ и ги подкрепи

l_1606736329_children_foundation.jpg

Спорт за дечицата от Фондация Дечица

Заедно с фондация „Дечица“ доброволците реализираха проекта „Раница с чудеса“, който съвсем скоро ще зарадва 65 деца, лишени от родителски грижи и настанени в институции. Те ще получат раници, подаръци и дрехи, които са лично персонализирани за тях от доброволците на компанията. Виж как можеш да помогнеш и ти на децата на фондация „Дечица“.

l_1606735784_ars_-_happy_dog._happy_life._2.jpg

Подкрепете клиниката на Animal Rescue Sofia

Animal Rescue – София също бяха подкрепени, като доброволците на TELUS International Europe в България разходиха четириногите приятели в приюта в продължение на три уикенда през ноември. В допълнение, компанията дари 1 тон храна и други необходими продукти за отглеждането на бездомните кученца в приюта. Разбери как може да подкрепиш и ти най-добрия приятел на човека.

l_1606737424_izpleti_toplina.jpg

Изплети топлина

Една от инициативите „Изплети топлина“ – подета от фондация „Има начин“, ще помогне на приблизително 750 души без дом, като им подари плетени шалове и одеяла, които да ги стоплят през студените дни, изплетени от над 200 служители на TELUS International Europe в България. Разбери повече за мисията на „Изплети топлина“ и ги подкрепи.

Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта