Dare 2 Care Animals

dare2careanimals.jpg

Dare 2 Care Animals на Сдружение "Деар" цели да намали броя на бездомните животни по улиците в България и да информира и образова обществото по темата. 

1) Помагаме на пострадали и болни бездомни котки по улиците в София, които се настаняват и лекуват в клиника или временен приемен дом до тяхното осиновяване. Разходите ни за медицинско лечение в клиника на пострадали бездомни животни, които си нямат никой друг, са значителни. 

2) Кастрираме и връщаме по местообитанията по-несоциални или свикнали навън котки, за намаляване на броя бездомни. До момента няма държавно, чуждестранно или частно редовно финансиране за справяне с растящия брой бездомни котки в България.   

3) Помогнали сме със съвети, обучения и информация на хиляди хора - за спасяване, обучение, осиновяване на бездомни животни, за залавяне и кастрации, за по-добра и отговорна грижа към домашните животни, за да не попадат на улицата. Публикуваме образователна информация онлайн и провеждаме на живо информационни, обучителни, публични събития по темата.

За да продължим да правим всичко това, имаме нужда от редовно финансиране. Средствата се набират за спасяване, лечение, грижа, кастрации и цялостната дейност с животните - Dare 2 Care Animals на "Сдружение Деар". Текущо месечните ни разходи са 3-4000 лв., като при набиране на повече средства увеличаваме броя на животните, на които помагаме.

Редовно публикуване снимки и информация за животните и дейността на Фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/Dare2CareAnimals/

Брой редовни дарители

 

Брой дарители онлайн: 0
Брой дарители по ведомост: 0

 

 

 

Направете дарение за Dare 2 Care Animals

Disable donation

Причина: Campaign expired
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта