1. Фондация BCause ("Помощ за благотворителността в България") е регистрирана като администратор на лични данни в електронния регистър, поддържан от Комисията за защита на личните данни.

2. С попълването на данните си при регистрацията си на "Платформата" потребителят се съгласява да предостави личните си данни на Фондация BCause ("Помощ за благотворителността в България") и да предостави правото на Фондацията да администрира и обработва тези данни за целите на обработката на регистрацията на потребителя и предоставянето на услугите.

3. Потребителят може по всяко време да прекрати регистрацията си и/или да заяви желанието си неговата регистрация и свързаните с нея данни да бъдат изтрити от Фондация BCause ("Помощ за благотворителността в България"). Фондация BCause ("Помощ за благотворителността в България") осигурява на потребителите, за които се отнасят личните данни, всички права, включително за достъп, ректификация и заличаване на данните съгласно Закона за защита на личните данни.

 

 

 

Регистрация

Нямате регистрация? За да създадете апел, да следите даренията за Вашите апели или да видите какво се случва с Вашето дарение е необходимо първо да се регистрирате. Ако влезете с Ваш профил от Facebook, Twitter или LinkedIn, Вашата първоначална регистрация ще се създаде автоматично.

Регистрирайте се сега!

Ако сте регистриран потребител, въведете Вашите данни за вход в долната форма.

Вход в Платформата

Вход Регистрация

Вход